Брајан Џонсон наскоро ќе се врати на сцената

Фронтменот на AC/DC, Брајан Џонсон, е подготвен повторно да се врати во својот бенд благодарение на новата протеза за неговото уво.

„Навистина сум изненаден и возбуден да ја чујам музиката повторно.“ “Пред неколку месеци Џонсон беше во опасност потполно да го изгуби слухот доколку продолжи со турнејата, поради што се повлече од бендот и беше заменет од Aксeл Роуз.

ac

 

Иднината на фронтменот на AC/DC сè уште е нејасна. Дали Аксел ќе ја продолжи започнатата турнеја со бендот или ќе се врати Брајан Џонсон. Ангус Јанг се уште не е подготвен да се пензионира, па можеме да очекуваме уште една турнеја и албум на бендот, со или без Аксел.

https://www.youtube.com/watch?v=GNq9tOGA-tY

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО