Вечерва во 19 и 19 Пресметка со Андреј од Џимиринки!

Вечерва во 19 и 19 Пресметка со Андреј од Џимиринки!

Вечерва околу 19 и 19 гостин во Пресметка ќе биде Андреј од Џимиринки. Доста добро познати ни се Џимиринки на сите нас, а момакот ќе открие детали поврзани со нив. Во опуштена и кул атмосфера Андреј ме згази у фифа (пошто е срање ја си го фурам песот сеуште) и не му признавам али се држев до сам крај. На испрашувањето чат пат кажа нешто, па се сожалив и го пуштив. Нема смисла праат јаки пародии. Не пропуштајте !

12516794_1032835610118755_1724428207_o 12528292_1032835613452088_384633801_o

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО