Вечерва во 20:00 премиерно RAP SKILLZ Македонија на БЛА БЛА ТВ

Вечерва во 20:00 премиерно RAP SKILLZ Македонија на БЛА БЛА ТВ

rap-skillz-macedonia

Како што веќе најавивме, бевме на терен и го снимивме, измонтиравме, СПРЕМНО Е , ГОТОВО Е, ЈАКО Е !!!! 

rap-skillz-1

дали сте спремни за премиерата на првиот RAP SKILLZ Македонија ?!!

rap-skillz-2

ЛУКС КМАЛА ПРОТИВ КОЉО ДРАНК ФЛОУ 

rap-skillz-paki

ВЕЧЕР СИТЕ ВКЛУЧЕТЕ СЕ НА WWW.BLABLA.MK 20:00 СААТ И БИДЕТЕ ДЕЛ ОД ИСТОРИЈАТА !!!!!

ЕВЕ ЈА И НАЈАВНАТА ШПИЦА :

Категории
ПРОГРАМАПромо Бустање

ПОВРЗАНО