Вечерва во 21:09 интервју со Apotheosis….

Apotheosis се македонски андерграунд бенд кој се бави со музика. Тие се занимаваат со креирање на melodic metal. Членови на бендов се Благоја Петровски – вокал ; Петар Вуковиќ- гитара и бек вокал  ; Бојан Сенковски- гитара  ; Андреј Коларовски – бас ; Дејан Сенковски – тапани. Бла Бла Телевизија направи интервју со нив.

Погледенте што Apotheosis имаа да споделат со македонската јавност.

21:09 не заборавајте…

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО