Вечерва од 19 и 19 16 решетки со Дадо Ортографија

Продолжува серијалот на 16 решетки оваа епизода со Дадо  Ортографија

Си отвара муабет за почетоците, за првите песни, за соработките.

Го отвара мајкот ко рипер и ги пука најпеколните 16 решетки сега за сега.

Не ја пропуштајте оваа епизода на 16 решетки вечерва од околу 19 и 19.

 

Категории
ПРОГРАМАПромо Бустање

ПОВРЗАНО