Зафо
Зафо

Вечерва Пресметка со Зафо на Бла Бла накај 19 и 19

Вечерва Пресметка со Зафо на Бла Бла накај 19 и 19

Вечерва во Пресметка го имаме Зафо. Легенда од човек кој свирел во многу бендови знае многу за музика исто како и за авиони и контрола на летови. Забавно беше испрашувањето со него каде што ко попче си призна се што праел. Не пропуштајте вечерва Пресметка со Зафо!

zafo 2 zafo

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО