Вечерва 16 решетки со Сиги

Вечерва емисијата 16 решетки со почеток од околу 19 19 само на Бла Бла ТВ.  
sigi

Гостин во оваа епизода ни беше Сик Сиги од Токсиколози. Муабетевме малку за почетоците и рап делувањето на ова пеколно ем си од Ѓорче, со моментално живеалиште во Ново Лисиче, каде многу години го ебеше патот со 5 ката за да твори.

sigi 2

Јебига сега студиото е на друга страна од Скопје, ама Сиги има четири тркала па се довози до студиото на продуцентот Гоги Полизов.

Сиги си ја заврсхи многу добро работата и истури јако Флоу.

Не ја пропуштајте 16 решетки со Сиги а дотогаш погледнете ги претходните Епизоди во Гага репете.

Категории
ПРОГРАМАПромо Бустање

ПОВРЗАНО