(ВИДЕО) ИнтерВЈУ на векот со Васко Bernays Propaganda !!!

Бевме се договориле да направиме едно Вју со Васко Атанасовски (Bernays Propaganda), кој обично не сака да се појавува на медиуми, но не можеше да не одбие !!!

vasko

 

Прекрасен ден, понеделник 07 март, конечно по долго убедување и за убав повод -концертите на Bernays Propaganda во кино фросина, М.К.Ц. НА 25 И 26 МАРТ, падна дил со Васко да се најдеме во 15:00 пред М.К.Ц. и да го снимиме интерВЈУто на векот 🙂

Не пречекаа Васко и специјален гостин Јаков Дренковски, седнати на маса пред YAMAHA, расположени и размуабетени за музиката, за животот и животната филозофија на уметникот/музичар од Македонија. Неможевме да се стрпиме и ја вклучивме камерата, па спонтано излезе и Вју- то “МУАБЕТИ ЗА ПАМТЕЊЕ” ( може да правиме и ваква емисија), кое може да го видите ТУКА.

RESAJZED JAK VAS1

Беше врнежливо и тмурно, но по неколку бурни и емотивни моменти, изблици на среќа и пријателство, Васко Пророкот кажа дека ќе престане да врне – така и биднане огреа сонце 🙂 . Муабети, спомени и по некој цитат, музички, филозофски размисли и теории, чашка по чашка, голтка по голтка, дим по дим, се стемни(бидна 18:00) и ни текна дека треба да го снимаме интерВЈУ-то на векот.

Снимаме – може – идеме !!!

ВИДЕТЕ :

 

Категории
ВЈУинтерВЈУПромо Бустање

ПОВРЗАНО