(Видео) „Марлон Брандо“ станува „Слободен уметник“

Третата авторска песна на бендот Марлон Брандо  „Слободен уметник” која неодамна се појави во етерот доби свој видео запис.

 

Музиката и текстот се на Кирил Трајковски, аранжманот на Ветон Вејсели, а женските вокали ги испеа Јана Гигова. Идејата за оваа песна е на Марко Соколовски и Кирил Трајковски, а темата која ја опфаќа е социјалниот статус на уметникот во општеството кој се бори за својот уметнички идентитет.

 

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО