Виноскоп 2015!

Оваа есен наострете ги сетилата. Виноскоп 2015 по деветти пат.

Од 30 септември до 04 октомври на паркингот на срц Борис Трајковски кај Аквапаркот повеќе од 20 македонски вински брендови, вкусни деликатеси и музика за душа: Бојан Маровиќ, Тајзи, Суперхикс, Лозано, Тијана, Куку Леле, Сара Мејс, Ристо Самарџиев, Миле Кузмановски, Тони Зен и Флека, Бета Хаус и многу други. Вино Скоп 2015, есенска приказна исполнета со вино и љубов.

Поддржано од град Скопје.
7 8 11 (1) 11 13 18 20 24 29

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО