Вју со Глодарагз

Си направивме муабет со Дамјан Дамески попознат како Глодарагз продуцент и диџеј од Скопско Ново Лисиче. За последниот продукт Бесови каде му гостува Сиги од Токсиколози за кое пред некое време исфрлија одлично видео. За почетоците , иднината и сегашноста само кај нас на Бла Бла ТВ.

Категории
ВЈУинтерВЈУПРОГРАМАПромо Бустање

ПОВРЗАНО