вју со Данко Флукс

Си испукавме муабетче со Данко од Флукс панк рок состав култен за македонската алтернатива, за нивниот престоен концерт на 09.04. сабота во култното Браво. Шо ќе се дешава, новитетите од Флукс и други муабети само на Бла Бла ТВ.
Гледајте!!!

 

Категории
ВЈУинтерВЈУПромо Бустање

ПОВРЗАНО