Вју со Картер за музиката и Багмингтонс

Со батко Картер – Владимир Петровски, музичар, филмоман, алтернативен деец, си заседнавме на едно “КРАТКО” вју и почнавме од почеток.

karter 1

Но пошо ни се врзаа водите и се оптегна ова вју ќе го поделиме на два дела музички и филмски муабети. Како почна Картер, како се зарази со капиталистичкиот бунтовен израз, Сарацени, Багмингтонс и ако ми дадеш и други слични муабети кои слободно можеме да ги наречеме МАКЕДОНСКИ АЛТЕРНАТИВНИ ЛЕКЦИИ!!!

 

Категории
ВЈУинтерВЈУПРОГРАМАПромо Бустање

ПОВРЗАНО