Вју со Михаил Парушев

Со Михаил Парушев -Мичи си напраивме муабетче за неговите последни ангажмани, кавалиус концертот на Парусион ансамбл оркестра,  кои ќе можете да го гледате наскоро на Бла Бла тв, идните планови, минатото и бендовите во кои членувал, љубовта кон бубњевите и други интересни муабети во Вјуто

 

Категории
ВЈУинтерВЈУПромо Бустање

ПОВРЗАНО