Вју со Чарли за Bob Marley Day

Со Чарли се договоривме да се сретнеме у школката што живот значи, за да си помуабетиме за скопската слава Bob Marley Day.

charlito

По 13 одлични години 14 тата се крча за на 14.05. во Градскот Парк Скопје на Школка и околината каде ќе се отвори долгоочекуваниот полнач на позитивна енергија која и ни е потребна повече од било која друга година.

Се е дозволено на таа наша скопска и се македонска слава од арните работи, позитивните вибрации и дружба и средба со старите другари кои веќе почнаа да носат и секоја година сме сведоци на идните генерации позитивно начарџани деца. Една напомена од Чарли, а и од Бла Бла ТВ да си го соберете ѓубрето пошто таа природна околина не заслужила да биде испоганета бидејки таа цело лето а и повеќе е наша главна Гајба. ЏА БЛЕСС БОБ МАРЛИ И ПОВЕЛЕТЕ ВЈУ СО ЧАРЛИ .

 

Категории
ВЈУинтерВЈУПромо Бустање

ПОВРЗАНО