Гоги Че И Мики – Гето Принцеза (Б.С. ГЕНЕРО ОХРИД )

ГОГИ ЧЕ И МИКИ – ГЕТО ПРИНЦЕЗА (Б.С. ГЕНЕРО ОХРИД )

BC

КОА ГИ ПРАШАВМЕ КОЈ СЕ И ОД КАДЕ ДОАЃААТ НИ ОДГОВОРИЈА :

– “Доаѓаме од Охрид и сме дел од БС Генерација. Горан Ивановски ака Гоги, Трајче Атанасов ака Че, Мики Илиевски ака Мики. Ова е нашата нова песна, текстовите ги пишуваме сами Музиката ја прави МБМ продукција а вокалите ги снимаме во студиото на БС Генерација MWP Production. Отворени сме за соработки и во иднина очекувајте многу нови песни”.

BC5

 

Еве и некој други ствари од Гоги :

а и видеото за кое пишавме и предходно >

НАПРЕД МЛАДИ НАПРЕД ОХРИД !!!! БЛА БЛА ТВ ДАВА ПОДДРШКА !!!

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО