Денес од 20:20 Животиско Царство со Шопе

Денес е денот коа Емило Шопето прави историја во www.blabla.mk

6201

Во 20:20 отприлика светот нема да остане ист, Животиското царство започнува да се прикажува низ очите на Пробисветот Емило Шопе од Штип . Кокошките како негови блиски се првата епизода од ова шумористично реално шоу, ќе ја запознаете братучетка му на Шопе – Оливија Њутн Џон.

kokoska

Гледај те и смеј те се заедно со животните кои според нашиот супер херој се подобри и поразбрани од некој луѓе кои ги познаваме.

 

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО