Досие гаражи – ФУСНОТА вечерва во 21:21

Вечерва во 21 и 21 во емисијата ДОСИЕ ГАРАЖИ ќе бидат Фуснота. Присуствувавме на нивната проба во гаража видовме како функционираат, каква музика прават и дознавме некои работи за нив што беа интересни. Гледајте вечер Досие гаражи и уживајте во добра музика.

Доколку сакате да видите и други бендови на чии пробиме сме биле одете на ГАГА РЕПЕТЕ ДОСИЕ ГАРАЖИ.

11159004_10155488434255615_1123858095_o

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО