Една „Воспитна“ за македонскиот хип хоп

Екипата на ДНС радио, во сабота, на 20 јуни, во кафе „Грин“ организира реална мрсна рапоина „Воспитна“. На настанот ќе има и „Лирички борби“ со гостување на многу групи. За музиката ќе бидат задолжени диџеј Илиќ и екипата на ДНС радио. SPK, Hugo, Metaphorce, Tute, Nov Poredok, SKC Crew, Kec, Zad Agolot, KRT, Hiphopletika, Dado, Vlae Filjan Ekipa, DNS Ekipa се дел од пријавените.

 

11140130_996496197035508_2865330462001501659_n

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО