Ексклузивно интервју со С.А.Ф. 2015!

Бла Бла Тв имаше чест да сними интервју со легендите на Македонскиот ХипХоп-Смилен, Гоце, Пикисипи. С.А.Ф. имаат голем концерт после 15 години и еве го 20 минутното интервју од целото трио-Конечно С.А.Ф.!

Категории
интерВЈУПромо Бустање

ПОВРЗАНО