Интервју на Годината

Интервју на Годината

Шопе го интервјуира Мики ЛИ

Двата најмаркантни ликови од Штип, нашиот Емило Шопе и галактички познатиот Мики Ли ги скршија мечевите во ова вју. Шопе и Мики се најдоа на иста бранова должина и меридијанска ширина на неколку теми. Мики Ли дури ја анализираше побегушата на шопе во Амстердам, а Шопе му ја призна вселенската величина. штета што Шопе снема батерија за ова интервју да биде подолго. Од Бла Бла ТВ со аманет до Емило Шопе да му биде телефонот полн и да направи втора и трета рунда со Мики, како и со други интересни штипјани.

-“REVOLUTION ON HUMAN MIND”…

-Drugarce Vlatce Vlatko Nichev
ti mi prati poraka aberce
“BEZ KONCEPT,NE”,
arno ama ja I MIKI LEE,bratuced mu na CHUK NORRIS,ne ni znaeme sho e toa,taka da glej I slusaj go kratkoto intervju megju mene I nego I se ke ti stane JASNO…
ILI NEJASNO?!… — at Univerzitetski Restoran.

 

 

 

Категории
интерВЈУПромо БустањеТекнувалоТралалајкиШуш - Буш

ПОВРЗАНО