Интересен холограмски спот на прилепчаните High Start

High Start е рок бенд од Прилеп, кој постои веќе 4 години, а ова е нивниот прв спор за песната “Слободен”, кој е сниман со холограм.
Музика и аранжман: High Start
Аудио продукција: Александар Шилоски
Видео: Христијан Конески
Текст: Весна Малинова Бабамова
Бендот моментално Таботи на нова песна, која ќе излезе за брзо време.
Членови:
Петар Киселоски – Вокал
Дејан Трајкоски – Клавијатура
Филип Јездиќ – Тапани
Христијан Ристески – Гитара
Александар Шилоски – Бас Гитара
Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО