Интер ВЈУ шопе и мики ли бр.4 и бр. 3.5

shope-kokoshka1-1024x576

Еве го број 4 интервјуто на шопе 22 и мики ли , кое изроди идеа за нивна заедничка емисија. Тука не се знае кој кого го интервјуира и затоа ни текна да направиме еден водителски тандем , бољи од тони и део,вучиќ и слонот, жанко и сузана турунџиева 🙂

maxresdefault

 

еве го интервјуто 3.5 кое за малку ќе го испуштефме, а мики ли кажа многу убави и паметни работи. Граѓаните од Штип и нивниот однос кон него, пресудете сами дали е мики изгубен патник или многу над нивото на ѓраѓанството од Штип и Македонија воопшто.

следи емисија за енергиите од 12 март, а и репликата на 3.5 интервјуто на шопе преточена во интервју бр. 4

еве ги и другите интервјуа на шопе и мики ли :

ВЈУ БР.1

ВЈУ БР. 2

БЈУ БР. 3

 

Категории
ВЈУинтерВЈУПромо Бустање

ПОВРЗАНО