Како до билет за С.А.Ф?

Си ќарифте 5 билети за С.А.Ф. ама другарите останаа со покуси ракави? Не очајувајте. Имаме уште карти, и за вас, и девојката и братот и другарите.

Што треба да направите за да добиете билет?

Лајкнете го нашиот ФБ профил, шернете ја статијава и оставете коментар-цитат од С.А.Ф., песна од Јутуб од С.А.Ф., фотографија со некој од бендот или некој предмет, цд или винил од С.А.Ф.!

Ајде да одиме на концерт!

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО