Калевала со свирка во МКЦ

На 17.03. во МКЦ ќе одржат свирка Калевала, бенд кој постои од 2008 година, кој најчесто изведуват традиционална, етно музика (ирска, руска, португалска…), со нивниот уникатен звук.
Калевала се:
Јасна Николовска Овчаровска
Владимир Овчаровски
Зоран Павлоски
Горан Спасевски

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО