Конечни резултати од Видео База

После едномесечното гласање, го добивме победникот на проектот „Видео База“. Покрај фејсбук гласањето, во одредувањето на конечниот исход, учествуваше и жирито од Бла Бла. Ова се резултатите.

fejsbuk glasanje

blabla glasanje

 

Конечната табела каде што ги споивме гласовите од жирито и фејсбук гласањето изгледа вака. kopnechna tabela

Сите изведувачи се должни да не контактираат на фејсбук фан страната или на следниве телефонски броеви 078 446 956 (Филип) и 078 434 968 (Чико) до петок 24 јули за да се договориме околу снимањете на видеата. За тие што ќе се согласат да им биде снимен спот по сумата, најпрво ќе треба да потпишат договор со Бла Бла Телевизија кој е обврзувачки. Потоа ќе дојдат на кафе или некое пиво кај нас за да се договориме околу сценариото, локациите на снимање, како и датумот на започнување. Снимањата најчесто би се одвивале за време на викенд.

bla bla logo slika

На крај, би сакале да ја најавиме и „Видео база vol.2“ кој треба да започне во септември.

Категории
Видео БазаПромо Бустање

ПОВРЗАНО