Конечно трејлер за Trainspotting 2

Помина дваесет и една година од првиот дел на познатиот филм на режисерот Дени Бојл, Trainspotting. Оваа година филмот го доби своето продолжение, а ќе можеме да го гледаме во кино најрано од 27 јануари 2017 година.

https://www.youtube.com/watch?v=vzHm6xJjxoc

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО