КРАТКО ФИЛМЧЕ ЗА СКОПЈЕ ДЕНС ФЕСТИВАЛОТ

Мултимедиалниот електронски денс фестивал кој можеби беше еден од појаките фестивалски забави во 2014, во организација на Г.Е.Н. SKOPJE DANCE FESTIVAL доби кратко филмче.

Skopjedens

На забавата покрај домашните диџеи Кокс, Џантрикс, Флудер,Мирко Попов, Горан Кан, Мастрафизам саун систем,Диџеј Чваре, Роботек, Еми и Ана Маало,Томи Бојаџи настапи и големиот ТРИСТАН од нано рекордс Лондон.

tristan

Доколку бевте и по некоја случајност заборавивте како си пројдовте погледнете го филмчето.

 

ДА НАВИВАМЕ ЗА ВТОР ДЕЛ ОВОЈ СЕПТЕМВРИ!!!!

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО