Легализација на канабис во Македонија, да или не?

На 12.12.2017 година со почеток во 12 часот на научно-наставничкиот совет при Правниот факултет Јустинијан Први во Скопје, ќе се одржи научна расправа на темата “Легализација на канабис, да или не?”, на која петмина панелисти во состав еден адвокат, еден судија, еден обвинител и двајца професори ке ги изнесат своите ставови на темата со вклучена интеракција со публиката. Научната расправа е во организација на Здружението за канабис и зелени политики „БИЛКА“- Скопје и Здружението на млади кривичари.

Јавна дебата за декриминализација на канабисот на Правен факул…

Јавна дебата за декриминализација на канабисот на Правен факултет (12.12.2017)Легализација на канабис во Македонија, да или не?

Posted by Bla Bla Televizija on Tuesday, December 12, 2017

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО