Малин офф Петар со мамурна песна и јако видео

Петар Малинов од Кочани со нова песна и спот


petar mla

По песната 100 денара на која гостуваше Кацар (Токсиколози) на Петар Малинов само му се зголеми енергијата и доби сили за да продолжи по својот зацртан план.

Песната Мамурен чија музика ја потпишуваат Мартин Стојановски и Дарко Стојанов, на текст на Кирил Стоименов и Петар Малинов и арнажман на Јордан Манов се закити со одлично видео.Истото беше  продуцирано и режирано од Јордан Манев, како камерман работеше Александар Врзалски.

pet m

Во главната улога на жена мрчатор продефилира прекрасната Ана Танчевска а во видеото покрај неа и Петар и нејзиното супер газе се појавуваат и Ненад Томев, Драган Теодосиев, Стојанчо Јакимов, Александар Врзалски и навивачката група на Сејмени од Кочани.

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО