ВАСКО АТАНАСОСКИ И ЈАКОВ ДРАНКОВСКИ – МУАБЕТИ ЗА ПАМТЕЊЕ !!!

СЕ НАДЕВАМЕ ДЕКА ПРОЕКТОТ КОИ ВАСКО САКА ДА ГО НАПРАВИ СО БЛА БЛА ТВ СО РАБОТНО ИМЕ МУАБЕТИ ЗА ПАМТЕЊЕ ЌЕ ВИДИ БЕЛ ДЕН И ЌЕ ОСТАНЕ ЗАПАМЕТЕН И ЦЕНЕТ ОД МЛАДАТА АЛТЕРНАТИВНА БАГРА.

RESAJZED

ВЧЕРА ТРГНАВМЕ ДА СНИМАМЕ ВЈУ СО ВАСКО ОД БЕРНАЈЗ ПРОПАГАНДА ЗА НИВНИОТ ПРЕСТОЕН КОНЦЕРТ 25 И 26 МАРТ ВО МКЦ, ОКОЛУ 15 ЧАСОТ ПО СКОПСКО ВРЕМЕ, АРНО АМА НАИДОВМЕ НА ЈАКОВ ДРЕНКОВСКИ ПА СЕ РАЗМУАБЕТИВМЕ НА ПО ЧАШКА ДВЕ СО ПРА ТАТКОТО НА АЛТЕРНАТИВНАТА МУЗИКА КАЈ НАС И СЕ ЗАБОРАВИВМЕ ВО ВРЕМЕ И ПРОСТОР.

JAK1

БАТКО ЈАКОВ ЗБОРЕШЕ А НИЕ КАКО ДА МУ ГИ ЈАДЕВМЕ ЗБОРОВИТЕ БУКВА ПО БУКВА.

ЕВЕ ЕДЕН МАЛ ДЕЛ ОД МУАБЕТОТ А ВАСЕ СИГУРНО ПОТВРДИ ЗА СОРАБОТКАТА СО БЛА БЛА ИМА ИДЕИ ДА ПРАВИ НАЈЛУДА ЕМИСИЈА ПО МАКЕДОНСКИТЕ АЛТЕРНАТИВНИ РАБОТИ И ДА ИМ ДАДЕ ПРОСТОР НИВНОТО МИНАТО ДА ГО СПОДЕЛАТ СО НАС ПОМЛАДИТЕ.

JAK VAS1

НЕГДЕ НАКАЈ 20 ЧАСОТ ПО НЕКОЛКУ РАКИИ И ПИВА И КОМАД, ДВА ПОЧНАВМЕ ДА СНИМЕМЕ ВЈУТО ЗА КОЕ БЕВМЕ ДОГОВРЕНИ И СЕ НАДЕВАМЕ ДА ГО ОБЈАВИМЕ ДЕНЕС НО ДО ТОГАШ ЕВЕ ВИ МАЛ ДЕЛ ОД МУАБЕТ ШТО СЕ ВРТЕШЕ ВЧЕРА.

 

Категории
ВЈУинтерВЈУПРОГРАМАПромо Бустање

ПОВРЗАНО