М.А.Н. 2016 на нашиот youtube канал

Новиот М.А.Н. 2016 (Македонски алтернативни награди) е достапен на нашиот официјален youtube канал за глеање, па ѕирнете како помина М.А.Н. 2.

Оваа година НЕ СЛАВИМЕ роденден, а дали ќе има М.А.Н. 3 останува времето и алтернативната сцена да покаже.

Категории
ПРОГРАМАПромо Бустање

ПОВРЗАНО