Најавеното Вју со Зад Аголот нема да го гледате

Најавеното Вју со Зад Аголот нема да го гледате денес а можда утре ќе го објавиме !!!

zad agolot

Промоцијата на албумот”Зад Шпионката” на 09 04 2016 во Баду Бар, порта Влае, повеќе од сигурно нема да ја проследиме, пошо од денес па натаму ќе следиме строго Турбо Фолк и Есрара и Поп музика, поготово права Поп музика од погреби, венчавки, и верски празници !!!

ZAD AGOLOT 1

Сеа еве го Вјуто што не го пуштаме за глеање али по секако не го глејте :

 

 

Категории
ВЈУинтерВЈУПромо Бустање

ПОВРЗАНО