Нешто ново и поразлично во етер од близнаците од Струга- DATWiNZ

Нешто ново и поразлично во етер од близнаците од Струга – DATWiNZ. Тие се враќаат на сцената со трап звук. Во иднина најавија да очекуваме многу нови проекти и соработки.
Па се надеваме дека ќе ги гледаме со нови настапи по клубовите.

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО