Нова песна на ДКР – Тоа што го барам

Новата песна на ДКР е снимена во ДК Рекордс, Mix/Mastering – Dean DKR, Beat – Pizzi.
A што точно бараат ДКР, слушнете во нивната нова песна:

 

 

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО