Нов спот на загребачкиот (The) Lesser Men

Загребачкиот adult-disoriented-rock-love-hate-core квартет (THE) Lesser Men снимија видео за песната Bedrooms, како најава за вториот,истоимен албум за Geenger records.

Видеото е во режија Лав Видмар, познат како Lame Oh, а како главна актерка на спотот се појавува Данира Говиќ, која има глумено во спотовите на Cradle of Filth.

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО