ОВОЈ ВЕЛИГДЕН БИДЕТЕ ДЕЛ ОД НАЈДОБРОТО ТЕХНО СЛУЧУВАЊЕ ВО ТЕТОВО

ОВОЈ ВЕЛИГДЕН БИДЕТЕ ДЕЛ ОД НАЈДОБРОТО ТЕХНО СЛУЧУВАЊЕ ВО ТЕТОВО 15 АПРИЛ САБОТА
ЗАЕДНО СО ТЕХНО МАЈСТОРИТЕ !! NENNAT OMEN диџејот кој полека но сигурно изгради достоинствена техно-кариера во македонија и пошироко. Неговите сетови звучат уникатно бидејќи сака да експериментира со примероци live i edited. Исто така тој е дј, гостин и дел од многу музички фестивали како “GreenFest”,”Velikdance,5th dimension”,”Kalefest” i mnogu drugi. Неговата кариера започнува во 2003,кој покасно се појавува на радио емисија заедно со Dalibor Dadoff. Освен во Македонија Неннат Омен во 2014 продолжува во Ибиза,а потоа и на големиот фестивал EXIT. Македонскиот техно-мајстор ги запали светските подиуми заедно со DUBFIRE,TALE OF US,MACEO PLEX,ADAM BEYER,RICHI HAWTIN,NIKIFOR.

17671107_126878447850044_362982477_n
MARGA SOL музичката историја на Marga Sol започнува од нејзините рани 5 години. Во зрелите години таа почнува да инвестира во правење на музичко студио,и се фокусира кон повеќе знаење околу снимање композиција и продукција.Таа е пронаоѓач и генерален менаџер на Label & Music Store M-Sol Records (from june 2013) со една цел презентирање на нејзината музика и на други високо класни артисти. Марга Сол брои преку 200 композирани и продуцирани и презентирани од страна на светски продукциски куќи како:Sony Music, Kontor Music, Universal Music, Buddha Bar (Gerorge V Music), Aluminium Music, Silver Angel Music, Chall’O Music, Big City Beats – Ibiza, Wormland, Karmaloft Music (Germany/Spain Ibiza), Tarifa Records, Chall’O Music.
NINNO MANCINI Млад и амбициозен техно продуцер и дј кој моментално е дел од продукциските куќи Yin Yang | Baptism | Textro | Electrovino | Retorica Recordings, а воедно има настапувано на EXIT и други поголеми фестивали.. Неколку од неговите дела кои се најдоа на beatport се: Ninno Mancini – UP UP (ORIGINAL MIX) [ELECTROVINO RECORDS] Ninno Mancini – IT’S TIME (ORIGINAL MIX) [TEXTRO RECORDS] Ninno Mancini – Black Back (Original Mix) Ninno Mancini – Voxme (Original Mix)

КАРТА ВО ПРЕДПРОДАЖБА ПО ПРОМОТИВНА ЦЕНА ОД 100 ден. Во продажните места КОРЗО, TOBACCO, ДОМ НА АРМ.

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО