Отварање на Паб Комедија (видео+фотки)

Вчера нашите пријатели од Паб Комедија се пуштија у погон !!!

pab

Како што објавивме пред неколку дена, вчера се отвори Паб Комедија, лоциран на местото на култното бифе МНТ.Многу луѓе, убава атмосфера со убава музика, храна и позитивна енергија, пивото на Темов (првата микро пивара во Македонија), ракија и вино. Може да констатираме дека се отвори во Скопје едно култно место,на една култна локација каде пред и по ТЕАТАР можете да здивнете и уживате.

pab dani pab1 pab2 pab3 pab4 pab5 pab6 pab7 pab8

 

Вчера свиреше Дани Димитровска со својот бенд, а предходно музиче пушташе диџеј. Наутро на кафе, за ручек има убави специјалитети и скара, навечер музика, стенд ап комедија и театар. Наскоро ќе објавиме повеќе околу програмата на Паб Комедија, а до тогаш ќе ви дадеме еден мал “сник пик” или ѕирка на вчерашното отварање.

еве и покана за нешто шо ќе има на 11. март

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО