Отворање на 9. Скопје постер фестивал

Официјално отворање на 9. Скопје постер фестивал.
Публиката ќе ужива во следниве изложби:

1/ 9. Скопје постер Меѓународен студентски конкурс за плакат „Криза на идентитет“ | Прогласување на победници

2/ Изложба на плакати од победниците на 8. МСКП „Сите за луѓето со попреченост“

3/ Изложба на плакати од работилници за 9. СПФ

4/ Изложба на постери од жири членовите
(Фин Нигаардс, Фонс Хикман, Мижел Буве, Ришард Каја, Тони Васиќ)

Влез: со насмевка 🙂

21.11.2016
Музеј На Град Скопје
Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО