Пакомак , Аки Ракимовски , Влатко , Ранко и Бла Бла ТВ во еко-акција

“Сите граѓани што во наредните две недели ќе го посетат Водно, нека земат и ќесичка со себе, во која ќе можат да го собираат лесниот пластичен отпад и да го фрлаат во контејнерите, кои, во голем број, ќе бидат поставени во подножјето, на повеќе места на врвот и на патот на Средно Водно, во близина на секоја планинарска патека. Во акцијата може да се вклучат и голем број компании”, изјави главниот на радиото “Бубамара” , Ранко Петровиќ, кој  ја најави оваа акција, која ќе вклучи и садење на 40 дрвца и цветно паркче, кое ќе го направат музички ѕвезди од Македонија и од Балканот .

Денес на Водно се садеа дрва за да се поткрене еколошката свест на луѓето. Заедно со  екипата на ПАКОМАК , извидниците, Влатко Стефановски , Аки Ракимовски Ранко Бубамара и други.

Добивме ЕКСЛУЗИВНО интервју со Аки Ракимовски и со Ико од ПАКОМАК. Погледенте што ни кажаа тие.

Kaко шо викаме ние старо куче не моеш да научиш на нови трикови или теле се учи вол не се учи.

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО