ПРЕСМЕТКА СО ИВАН

Поранешната новинарка во А1 му го превзема водителското место на Иван. видете како Иван неможеше да дојде при себе од оваа оган жена.

Предизвиците ги помина кул и не се плашеше од брадата на Иван.

Во испрашувањето му покажа заби на Иван и без проблем одговори на сите прашања.

Гледајте на www.blabla.mk

vo 19:46

Категории
tizer-presmetkaПромо Бустање

ПОВРЗАНО