Пресметка со Џака Накот во 19:19 часот

Пресметка со Џака Накот во 19:19 часот на Бла Бла – Урбана Телевизија!

Џака пред да ја напушти уметничката оаза Македонија, гостуваше во Пресметка со Иван Николовски, а ќе можете да ја погледнете вечерва точно во 19:19 часот.

 

dzaka2 dzaka3

 

Категории
ПРОГРАМАПромо Бустање

ПОВРЗАНО