Стрес конференција по повод првиот Ракија Фест

На 18-ти март (сабота) со почеток во 12:00h напладне и крај дури 2 ипол часа по полноќ, во МКЦ ќе се одржи првиот Ракија Фест во Скопје.
Екипата на Бла Бла ТВ си направи муабет со делот од бендовите кои ќе настапуваат на фестивалот. Во добро друштво и неколку чашки ракија дознавме што не очекува во сабота, и со нетрпение го очекуваме настанот.

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО