Промоција на видеото на С.А.М. на Бла Бла ТВ

Вечер, од 22:00 часот, гледајте го новиот спот од С.А.М – Никола блуз на Бла Бла ТВ.

ВИДЕОТО ГО ПРОДУЦИРАШЕ БЛА БЛА ТЕЛЕВИЗИЈА, ПРВО ОД ПРОЕКТОТ ВИДЕО БАЗА.

РЕЖИСЕР НА ВИДЕОТО Е ЖАРКО МАСЛАРКОВСКИ, АСИСТЕНТ РЕЖИСЕР НА ВИДЕОТО И РЕЖИСЕР НА МЕЈКИНГОТ Е МАРИНА АВРАМОВИЌ , КАМЕРМАНИ НА ПРОЕКТОТ СЕ ВЛАДИСЛАВ ГАВРИЛОВСКИ И ОГНЕН АНЧЕВСКИ, А МОНТАЖАТА И ПОСТ ПРОДУКЦИЈАТА СЕ НА ЖАРКО МАСЛАРКОВСКИ.

ВО ВИДЕОТО ПОКРАЈ НИКОЛА С.А.М. СЕ ПОЈАВУВААТ И ЕЛЕНА ПЕТРОВСКА, СТЕФАН ВУЈИСИЌ- ВУЈСА, НОВИЦА НОВЕВСКИ, ПЕТАР ПАВЛОВСКИ, ДИМИТАР БЕЌАРСКИ, КРИСТЈАН ТАНЕВСКИ И КАНАРИНЕЦОТ КУРЧО БЛУЗ СКОПСКИ.

СПОТОТ ЗА НИКОЛА БЛУЗ СЕ СНИМАШЕ ВО ДРАМСКИОТ ТЕАТАР ВО СКОПЈЕ ЗА ШТО СМЕ ИМ КРАЈНО БЛАГОДАРНИ.

Категории
ПРОГРАМАПромо Бустање

ПОВРЗАНО