Промо Бустање во Штип со КУР

Екипата на БлаБла беше заедно со Културно Уметничките Работници на нивниот настап во Штип. Нормално, со КУР журката е секогаш загарантирана. Пред штипската публика, тие го презентираа документарниот филм за бендот „Денот да е радосен“ во режија на Љубица Поповска и го промовираа својот најнов албум „Мит ми комен“.

IMG_1478 IMG_1479 IMG_1480

 

IMG_1472IMG_1474IMG_1465 IMG_1463

 

Категории
Промо Бустање
Еден Коментар
 • hgh supplements
  26 January 2018 at 07:48

  PharmaEurope.net selⅼѕ real legit anabolic steroids.
  Alll their stuff is authentic andd off very high quality –
  here you can buy testosterone, anadrol, trenbоlone, human growth hormone, cytomel, T3, and more ԝithout prescrіption

 • Напиши Одговор

  *

  *

  ПОВРЗАНО