промо бустање еп 10 ајвар мен хроматик поинт

Во оваа епизода погледнете ја промоцијата на квалитетниот македонски стрип Ајвармен,како и Концертотната промоција на новиот албум на Хроматик Поинт во МКЦ.

Категории
Гага РепетеПромо Бустање

ПОВРЗАНО