Промо Бустање ЕП 12 СТРАЈК АЛБУМ – СПАНК КОНЦЕРТНА ПРОМОЦИЈА

Погледнете како поминавме на промоцијата на албумот земен рај на Страјк која се дешаваше у МКЦ.Битолскиот панк состав Спанк на концертна промоција у Браво во Скопје.

Категории
Гага РепетеПромо Бустање

ПОВРЗАНО