Промо бустање еп 13 Дај хард фест – Карпата за качување

Блабла тв оваа епизода на промо бустање беше во блок 20 на дај хард фестивалот на кој учествуваа Борн фром пеин од Холандија и Домашните Хард корџии Смат и Шорт фјуз хиро од Скопје и Охриѓаните Хард фејс.Се качувавме на карпата за качување која се наоѓа спроти стариот скејт парк во карпош 4.

Категории
Гага РепетеПромо Бустање

ПОВРЗАНО