Промо бустање: како помина првиот Ракија фест

Заврши првиот Ракија фест во Скопје, кој се одржа на 18-ти март (сабота), во МКЦ, со својата целодневна програма, а еве како си поминавме:

 

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО