Промо бустање – отварање на пивски центар „Колектив“

На 29 март, на плоштад „Македонија“ се отвори пивскиот центар „Колектив“, каде што нудат над 40 видови пиво.
Покрај веќе познатите пива од Крафт пиварата „Темов“, во „Колектив“ за првпат ќе може да се дегустираат и новите видови пиво- со вкус на мајчина душица, ванила, чоколадо, бурбон, јагода, малина, портокал и многу други. Освен пивото, во „Колектив“ ќе се нудат и мезиња.
Еве како поминавме на отварањето:

 

Категории
Промо Бустање

ПОВРЗАНО